Connect with us

Последни

Останатопред 7 months

Македонците потрошиле 203,1 милиони евра купувајќи од домашни онлајн продавници

Македонските граѓани во првите девет месеци од минатата година потрошиле 203,1 милиони евра купувајќи од домашни онлајн продавници, што претставува...

Повеќе Вести

Останато