Connect with us

Последни

Странски банкипред 6 часа

ЕБОР ја презентираше програмата за финансирање на енергетска ефикасност во домаќинствата во Македонија

Денес, во хотелот Александар Палас се одржа настан на кој Европската банка за поддршка на развојот (ЕБОР) ја презентираше програмата...

Potrosuvacki_Kredit_MK_370x370px

Останато

Повеќе Вести

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange