Connect with us

Последни

Банкипред 5 дена

Илија Илоски, Билјана Максимовска Поповиќ и Никола Џамбазовски остануваат дел од Управниот одбор на Комерцијална банка и во наредниот период

Врз основа на член 33 од Правилата за котација на Македонската берза на хартии од вредност, Комерцијална банка АД Скопје...

Банкипред 3 недели

Успешно заврши првата конференција за млади претприемачи и жени претприемачи „Круг на нови можности“ во организација на ПроКредит Банка и ЕБОР

Продуктипред 3 недели

Visa Business картички на Комерцијална банка за динамични и успешни бизниси

Компаниипред 3 недели

Триглав пензиско друштво – 5 години афирмација на капитално финансираното пензиско осигурување преку уникатен пристап до секој член и градење на однос базиран на доверба и сигурност

Банкипред 4 недели

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 24 мај 2024 година

Банкипред 4 недели

Поддршка од Комерцијална банка за 15-то јубилејно издание на Гитарскиот фестивал во Крушево

Компаниипред 4 недели

Висок раст на профитот и силни перформанси во сите сегменти – Групација Триглав на крајот на првиот квартал проценува дека ќе ги постигне годишните насоки за добивката


Популарно

Банкипред 2 недели

Александра Максимовска Стојкова е избрана за Претседател, а Ванчо Чифлиганец за Заменик претседател на Надзорниот одбор на Комеерцијална банка

Банкипред 2 недели

Кој член на Управниот одбор си заминува од Стопанска банка АД – Скопје!?

Банкипред 2 недели

Нина Ангеловска и Петар Ниновски на втората конференција „Чувари на мудроста“ во организација на Халкбанк АД Скопје

Вработувањепред 2 месеци

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Uncategorizedпред 2 недели

Александра Радевска ќе продолжи да раководи со Стопанска банка а.д. Битола и во наредниот период

Банкипред 2 недели

Ланската добивка од 900 милиони денари ќе се реинвестира, а 2,5 милијарди денари ќе се чуваат, акционерите на Стопанска банка АД – Скопје остануваат со празни раце!?

Останатопред 2 месеци

Кралицата Матилда се сретна со нашиот тим кој освои бронза на Европскиот квиз на парите

Банки

Повеќе Вести