Connect with us

Последни

Останатопред 2 days

Инфлацијата во ЕУ во април изнесувала 8,1%, во еврозоната 7,4 проценти

Потрошувачките цени во Европската унија во април се зголемиле за 8,1% на годишно ниво од 7,8 проценти во март, покажуваат...

Повеќе Вести

Останато