Connect with us

Последни

Останатопред 2 days

Преку мерката „Мој ДДВ” за првото тримесечје кај граѓаните вратени 491,5 милиони денари

Управата за јавни приходи (УЈП) соопшти дека преку мерката „Мој ДДВ” за првото тримесечје од годинава на граѓаните им вратени...

Повеќе Вести

Останато