Connect with us

Последни

НБРМпред 8 months

Главниот економист на Народната банка, Крстевска: Со постепеното затегнување на основната камата се води сметка за економијата

„Затегнувањето на монетарната политика треба да биде приспособено на условите во економијата и во практиката е позастапено постепеното затегнување. Постепеното...

Банки

Повеќе Вести

Останато