Connect with us

Последни

Останатопред 7 months

Инфлацијата во земјите од еврозоната во август достигна ниво од 9,1%

Инфлацијата во европските земји кои го користат еврото достигна нов рекорд во август, од 9,1 проценти, поттикната од скокот на...

Повеќе Вести

Останато