Connect with us


НБРМпред 6 days

Ангеловска-Бежоска: Главните предизвици за носителите на политиките ќе бидат двојни – да им се даде поддршка на економиите и да не се предизвикаат нерамнотежи

Домашни банкипред 6 days

Здружението „Правда за штедачи” со барање за поддршка од Претседателот Стево Пендаровски за носење на конечна Одлука

Останатопред 7 days

Сојузот на стопански комори го издава меѓународниот сертификат „Safety Travel Stamp“

Домашни банкипред 7 days

Банките сѐ повеќе преземаат активности во доменот на „зеленото финансирање“ и вложуваат во автоматизација и дигитализација на процесите

Домашни банкипред 2 weeks

Развојна банка на Северна Македонија оствари половина милион евра добивка во 2020 година

НБРМпред 2 weeks

ЦЕФ, Љубљана: Народната банка е одличен пример во регионот

НБРМпред 2 weeks

Одржана е-работилница за новинари за супервизорската функција на Народната банка

Домашни банкипред 2 weeks

Дигитален паричник, тренд и безбедност

Останатопред 2 weeks

Блокирани сметките на илјадници граѓани од страна на УЈП

Наградни игрипред 2 weeks

„Земи кредит, зграпчи награда!“ – нова наградна игра на Тиго Фајнанс

Повеќе Вести

Останато