Connect with us

Кредити

Финансиската слобода конечно во вашите раце со најдобрите услови на Промо потрошувачкиот кредит на Халкбанк

Објавено

на

Во денешниот динамичен свет, финансиската флексибилност да ги остварите своите соништа и да ги исполните неочекуваните потреби е од најголема важност. Потрошувачкиот кредит е многу повеќе од финансиска помош и се работи за алатка дизајнирана да ви помогне да ги остварите вашите аспирации. Со овој тип на кредит можете да преземете контрола врз вашата финансиска иднина и да искусите неспоредлива слобода во управувањето со вашите финансии.

Има неколку клучни придобивки од користење на потрошувачкиот кредит:

Пристап до брзи средства – Без разлика дали се работи за непредвиден трошок, долгоочекувано купување или проект од соништата, потрошувачкиот кредит ви овозможува брз и удобен пристап до средствата што ви се потребни.

Конкурентни каматни стапки – Искористете ги придобивките од конкурентните каматни стапки осмислени да го направат позајмувањето достапно и податливо, со што ќе имате поголема контрола врз вашиот буџет.

Флексибилни услови на отплата – Прилагодете го вашиот план за отплата да му одговара на вашиот животен стил. Постојат низа флексибилни опции за отплата, што ви овозможуваат да управувате со вашите финансии според вашите потреби.

Брзо и безгрижно одобрување – Вашите соништа не треба да бидат ставени на чекање. Едноставниот процес на одобрување гарантира дека ќе имате брз и лесен пристап до финансиските средства што ви се неопходни.

Дарежливи кредитни лимити – Уживајте во слободата на трошење во великодушните кредитни лимити, кои ви обезбедуваат флексибилност за секојдневни и вонредни купувања.

Кажете им збогум на финансиските ограничувања и влезете во светот на можности со новиот Промо потрошувачки кредит со каматна стапка од 5.4%, фиксна за целиот, максимален период од 10 години. Овој кредит во моментов e производ со најдобри услови на пазарот. Износот на кредитот изнесува до 1.500.000 за редовно вработени и до 600.000 денари за пензионери, а рокот на отплата изнесува до 120 месеци. Провизијата за обработка на кредитот 0%, а во случај на негова предвремена отплата, не се наплатува провизија.

Трошокот за полисата за животно осигурување издадена од Триглав Осигурување – Живот АД Скопје, која е задолжителна за овој тип кредит, е во зависност од тарифата на осигурителната компанија и индивидуалните параметри на кредитокорисникот, додека пак, задолжителната полиса од незгода е издадена од Халк Осигурување АД Скопје и изнесува 1000 денари годишно, за период еднаков на рокот на отплата на кредитот.

Искористете го моментот и остварете ги сите ваши финансиски потреби со Промо потрошувачкиот кредит на Халкбанк.

Домашни банки

ШПАРКАСЕ БАНКА – СИНОНИМ ЗА СТАБИЛНОСТ: Нови промотивни кампањи за станбен и за потрошувачки кредит со фиксни каматни стапки

Објавено

на

Во динамичниот свет, стабилноста и понатаму останува една од најважните придобивки. Токму затоа Шпаркасе Банка АД Скопје е фокусирана на грижа за своите клиенти, на нивното финансиско здравје и добросостојба, постојано подобрувајќи ги производните понуди.

Една од најголемите поволности што Шпаркасе Банка им ја нуди на клиентите е фиксната каматна стапка, токму во време на зголемена несигурност и растечки тренд на каматите. Затоа, Шпаркасе Банка ги започнува кампањите Конечно ФИКСНА адреса! за станбен кредит, со фиксна каматна стапка почнувајќи од 3,3% за првите десет години, на максимален износ до 400.000 ЕУР со рок на отплата од 30 години, како и Различни желби, ФИКСЕН план! за S Plus потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка почнувајќи од 5,4% и рокови на отплата до 95 месеци, на максимален износ до 1.500.000 денари. Понудата ќе трае сè до 31.5.2024 година.

Шпаркасе Банка обезбедува стабилност и финансиска предвидливост за клиентите, овозможувајќи им со сигурност да ги планираат идните трошоци и долгорочните цели. Со фиксната каматна стапка за станбен и за потрошувачки кредит, Шпаркасе е партнер на своите клиенти, кој им помага да се справат со економските предизвици додека градат сигурна иднина.

Шпаркасе Банка е членка на групацијата Ерсте и Штаермаркише Шпаркасе, која е една од водечките групации во областа на финансиски услуги во Средна и во Источна Европа, а за нејзината стабилност и традиција зборува фактот за непрекинато работење од близу 200 години. Групацијата опслужува повеќе од 17 милиони клиенти преку 3.200 експозитури. Во Македонија, групацијата е застапена со Шпаркасе Банка и Шпаркасе Лизинг и опслужува повеќе од 120.000 клиенти во 36 експозитури.

#ВерувајВоИднината

Продолжи со читање

Кредити

Шпаркасе Банка ја стартува годината со нова промотивна понуда, „Пониско, а фиксно“ – Станбен и потрошувачки кредит со пониска фиксна каматна стапка

Објавено

на

Во новата година, со нова промотивна понуда Пониско, а фиксно, Шпаркасе Банка ги фиксираше каматните стапки за станбен и потрошувачки кредит на пониско ниво, обезбедувајќи ја финансиската сигурност на клиентите.(повеќе…)

Продолжи со читање

Кредити

Кредитна линија на Комерцијална банка за развој и зелена транзиција на вашиот бизнис

Објавено

на

Дали размислувате за раст и развој на вашиот бизнис преку нови инвестиции и зелена транзиција? Сега е вистинско време да го унапредите бизнисот затоа што пазарот го бара тоа, а решението го нуди Комерцијална банка со новата кредитна линија за мали, средни и средно капитализирани компании.(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно