Connect with us

Платежни картички

Промотивна кампања на НЛБ Банка: Со НЛБ Mastercard кредитните картички, празниците траат подолго!

Објавено

на

Во пресрет на најубавиот период од годината и во духот на празнувањето и дарувањето, НЛБ Банка започнува промотивна кампања овозможувајќи им на корисниците на НЛБ Mastercard кредитните картички да уживаат во празниците и празничните купувања, малку подолго и малку поинаку од останатите.

Имено, корисниците на НЛБ Mastercard кредитните картички кои во периодот од 15.12.2023 до 15.01.2024 година ќе пазаруваат со своите картички, стануваат потенцијални добитници на вредносен ваучер на износ во зависност од вкупната сума направена со една картичка. 

Односно, првите 200 клиенти кои ќе направат трансакции во вкупен износ од 10.000 денари со една НЛБ Mastercard кредитна картичка, ќе добијат подарок ваучер од 2.000 денари, додека првите 200 клиенти кои, во текот на промотивниот период ќе направат трансакции во вкупен износ од 20.000 денари, ќе добијат подарок ваучер од 4.000 денари. 

Во промотивниот период НЛБ Банка ќе награди вкупно 400 клиенти, корисници на некоја од НЛБ Mastercard кредитните картички, Standard/Light/Happy/Gold. 

Кампањата се реализира во соработка со East Gate Mall, а наградените клиенти ќе можат да ги подигнат и искористат ваучерите за шопинг во East Gate Mall во периодот од 15 февруари до 15 мај, следната година. 

Повеќе информации за промоцијата и картичните продукти на НЛБ Банка може да се добијат на телефонски број 02/15600, во најблиската експозитура на Банката или на следниов линк.

Платежни картички

Аплицирај за кредитна картичка од Халкбанк и добиј 1.000 или 2.000 денари во вид на бонус поени

Објавено

на

Сите клиенти кои ќе аплицираат за кредитна картичка од Халкбанк имаат можност да добијат 1.000 или 2.000 денари во вид на бонус поени на својата кредитна картичка кои веднаш можат да ги искористат за пазарување на првиот ПОС терминал на Банката.

Со најновата понуда на Халкбанк, првите 1000 активирани картички за кои е аплицирано во филијалите на банката ќе добијат 1.000 денари во вид на бонус поени, додека 2.000 денари во вид на бонус поени ќе добијат првите 500 клиенти кои аплицирале за кредитна картичка преку електронското банкарство на Халкбанк.

Бонус поените се вредносно еднакви на пари, односно 1 поен = 1денар и истите можат да се искористат на кое било продажно место каде постои ПОС терминaл на Халкбанк. Со едноставно вметнување на картичката во терминалот, се користи опцијата –искористи бонус поени, се наведува сумата на поени која се сака да се искористи и плаќањето ќе биде реализирано откако ќе се потврди трансакцијата со ПИН код. 

Истовремено, при пазарување со кредитната картичка издадена од Халкбанк во пре-дефинирани периоди на различни типови продажни места објавени од страна на Банката, во иднина можат да се заработуваат нови бонус поени од купувањата што секојдневно се реализираат. Бонус поените се дел од бонус програмата со која Халкбанк континуирано спроведува различни бонус кампањи и ги наградува своите клиенти кои се корисници на Мастеркард и Виза кредитни картички.

Затоа побрзајте и искористете ја можноста да добиете дополителни средства со вашата кредитна картичка и истовремено во иднина да заработувате со бонус програмата на Халкбанк.

Продолжи со читање

Домашни банки

Банките апелираат до граѓаните да не отвараат сомнителни СМС пораки и да не споделуваат податоци од платежните картички

Објавено

на

Банките апелираат до граѓаните да внимаваат на обиди за злоупотреби на нивните платежни картички.(повеќе…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Стопанска банка – Скопје апелира на внимание при внес на лични и финансиски податоци

Објавено

на

Овие денови актуелна е измамничка кампања, под закрилата на лажна веб страница која испраќа СМС и e-mail пораки поврзани со наводна “погрешна адреса“ и “вратена пратка“ со линк кој понатаму бара да се внесат лични и финансиски податоци. Не кликајте на линкот доколку не сте ја побарале таа услуга!(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно