Connect with us

Последни

Компаниипред 1 ден

КБ Публикум инвест станува КБ ИНВЕСТ, со доминантна сопственост на Комерцијална банка

Во годината кога славиме 15 години успешно работење на финансискиот пазар, со задоволство ве известуваме дека КБ Публикум инвест АД...


Популарно

Банкипред 1 недела

Александра Максимовска Стојкова е избрана за Претседател, а Ванчо Чифлиганец за Заменик претседател на Надзорниот одбор на Комеерцијална банка

Банкипред 1 недела

Кој член на Управниот одбор си заминува од Стопанска банка АД – Скопје!?

Банкипред 1 недела

Нина Ангеловска и Петар Ниновски на втората конференција „Чувари на мудроста“ во организација на Халкбанк АД Скопје

Вработувањепред 2 месеци

Оглас за вработување во Стопанска банка АД – Скопје

Uncategorizedпред 1 недела

Александра Радевска ќе продолжи да раководи со Стопанска банка а.д. Битола и во наредниот период

Банкипред 2 недели

Ланската добивка од 900 милиони денари ќе се реинвестира, а 2,5 милијарди денари ќе се чуваат, акционерите на Стопанска банка АД – Скопје остануваат со празни раце!?

Останатопред 2 месеци

Кралицата Матилда се сретна со нашиот тим кој освои бронза на Европскиот квиз на парите

Повеќе Вести