Connect with us

Последни

Наградни игрипред 8 months

Шпаркасе Банка извлече нови 10 добитници од наградната игра “Happy VISA викенд”

Шпаркасе Банка Македонија извлече нови 10 добитници од наградната игра „Happy VISA викенд“ со VISA платежните картички издадени од Банката.

Повеќе Вести

Останато