Connect with us

Кредити

НЛБ Кредити за физички лица со посебни поволности во месец февруари

Објавено

на

Во текот на месец февруари, НЛБ Банка за сите оние кои размислуваат за нови можности и сакаат да ги остварат плановите за кои долго мечтаеле, нуди посебни промотивни поволности за кредитите за физички лица.

Имено, клиентите кои до 28 февруари ќе ја изберат НЛБ Банка за свој кредитен партнер и ќе аплицираат за потрошувачки, станбен или хипотекарен кредит имаат можност бараниот кредит да го добијат без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка на имот за кредитите со обезбедување на недвижен имот.

Дополнителна придобивка за клиентите е брзата и едноставна постапка за одобрување на НЛБ кредитите. Потрошувачките кредити се одобруваат единствено со лична карта, без дополнителна документација, а кредитот е достапен со само една посета на експозитура или пак со само неколку клика на апликацијата за мобилно банкарство, доколку клиентите го изберат целосно автоматизираниот мобилен кредит кој е во износ до 10.000 евра.

За корисниците на станбен кредит, НЛБ Банка, освен флексибилниот пристап, има и широка понуда на повеќе градежни компании за кои се овозможени поповолни услови за кредитирање и одобрување на кредитот без нотарски трошоци.

Повеќе детали за сите кредитни продукти и промотивни понуди на НЛБ Банка клиентите можат да добијат на веб-страницата на Банката www.nlb.mk или преку контакт-центарот, на телефонскиот број: 02/15 600.

Домашни банки

Оваа пролет искористете ги кредитните поволности на НЛБ Банка

Објавено

на

Од 1 март НЛБ Банка започна промотивна кампања за сите кредити за физички лица, За време на промотивниот период кој ќе трае до 31 мај, Банката ќе овозможи голем број на поволности кои ќе ги охрабрат корисниците да ги остварат своите желби и да зачекорат во нова животна приказна. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Поддршка за бизнисите – ПРОМОТИВЕН инвестициски кредит од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Промотивно, до 30.06.2023година, Стопанска банка а.д. Битола како поддршка за малите и средни претпријатија, инвестицискиот кредит кој е дел од корпоративното портфолио на банката го нуди со посебни, поволни услови и фиксна каматна стапка која изнесува: (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Продолжено уживање со Потрошувачкиот кредит на Комерцијална банка со најдолг рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Разбудете нова енергија во секојдневниот живот! Внесете нова убавина во домот! Дозволете си нови доживувања! Уживајте во пролетта со задоволства што се паметат благодарејќи на атрактивниот Потрошувачки кредит од Комерцијална банка, кој е со најдолг рок на отплата од дури 120 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Популарно