Connect with us

Кредити

Супер камати за супер брзите бизнис кредити од УНИБанка!

Објавено

на

Добрите бизнис планови заслужуваат брза поддршка и супер бизнис кредити какви што се кредитите на УНИБанка АД Скопје. Од големо значење за деловните корисници е ако кредитите се со поволна и атрактивна каматна стапка, без трошоци за обработка и можност за флексибилно искористување на средствата согласно потребите на бизнисот.

Супер брзиот кредит е со износ до 30.000 евра, со каматна стапка од 6,40% која е фиксна првата година, без трошоци за обработка на барањето, како и можност за грејс период од 6 месеци.

Не се бара заложување на имот и  рокот на доспевање е дури до 5 години. Наведените карактеристики го прават атрактивен за сите бизнис потреби.

За оние кои имаат потреба од поголем износ на средства, УНИБанка АД Скопје нудипосебен продукт до 100.000 евра, со хипотека, со атрактивна камата од само 4,90%. Истиот е со рок на отплата до 10 години и без трошоци за одобрување. Постои можност за грејс период до 12 месеци, флексибилна намена, за инвестиции и за обртни средства.

УНИБанка АД Скопје и во иднина ќе го следи пулсот на бизнис заедницата и благодарение на неа многу деловни субјекти ќе имаат можност да го унапредат својот бизнис и да реализираат инвестиции.

Банката има значаен придонес кон развојот на локалната економија преку поддршка на бизнисите.

ПР објава

Кредити

Наполнете го вашиот буџет со MoneyMAX

Објавено

на

Се наоѓате во период кога ве затекнале непредвидени трошоци? Ви треба брзо и поволно решение? Онлајн кредитите на ФД Монимакс Финансиско можат да бидат одговор на вашите проблеми уште денес.(повеќе…)

Продолжи со читање

Кредити

Посебни поволности за НЛБ Кредитите овој февруари

Објавено

на

Ако периодов размислувате за нови инвестиции и можности кои не сакате да ги пропуштите, тогаш новата кампања на НЛБ Банка Скопје може да ви помогне конечно да ги реализирате вашите планови преку нивната понуда на кредити за физички лица.(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно