Connect with us

Последни

Останатопред 6 months

Владата повторно го разгледува предлогот за воведување на прогресивен, но сега сака да воведе и кризен данок!?

Вицепремиерот Фатмир Битиќи, најави можност за воведување прогресивен данок, но, како што вели, за богатите кои за време на пандемијата...

Банки

Повеќе Вести

Останато