Connect with us

Последни

Останатопред 6 months

Следуваат законски измени – Дали по одлуката на Уставен суд ќе има зголемување на банкарските камати?

Ќе се менуваат повеќе законски решенија по одлуката на Уставниот суд за укинување на членот 163 од Законот за банки....

Банки

Повеќе Вести

Останато