Connect with us

Популарно

Банкипред 1 месец

Александра Максимовска Стојкова е избрана за Претседател, а Ванчо Чифлиганец за Заменик претседател на Надзорниот одбор на Комеерцијална банка

Банкипред 1 месец

Кој член на Управниот одбор си заминува од Стопанска банка АД – Скопје!?

Банкипред 1 месец

Илија Илоски, Билјана Максимовска Поповиќ и Никола Џамбазовски остануваат дел од Управниот одбор на Комерцијална банка и во наредниот период

Банкипред 1 месец

Нина Ангеловска и Петар Ниновски на втората конференција „Чувари на мудроста“ во организација на Халкбанк АД Скопје

Uncategorizedпред 1 месец

Александра Радевска ќе продолжи да раководи со Стопанска банка а.д. Битола и во наредниот период

Вработувањепред 1 месец

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Банкипред 2 месеци

Ланската добивка од 900 милиони денари ќе се реинвестира, а 2,5 милијарди денари ќе се чуваат, акционерите на Стопанска банка АД – Скопје остануваат со празни раце!?

Банки

Повеќе Вести