Connect with us

Последни

Домашни банкипред 7 months

Шпаркасе Банка преку платформата „Sparkasse Life“ ги поддржа најмалите банкари на првиот училиштен ден

На 1 септември – првиот училиштен ден – Шпаркасе Банка во согласност со својата корпоративна стратегија за општествена одговорност и...

Повеќе Вести

Останато