Connect with us

Последни

Останатопред 2 месеци

На Бразил му се заканува банкрот и социјален колапс поради коронавирусот

За еден месец Бразил може да се соочи со колапс на својата економија, недостиг на храна и социјален распад поради...

Повеќе Вести

Останато