Connect with us

Последни

Останатопред 4 месеци

Групата „Урбани уметнички акции“ постави евро-монета во Скопје

Групата „Урбани уметнички акции“ постави скулптура на евро-монета во центарот на Скопје за да потсети дека секоја земја членка на...

Повеќе Вести

Останато

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange