Connect with us

Последни

НБРМпред 7 months

Народна банка: Намалена просечната каматна стапка на вкупните кредити, стабилна кај депозитите

Народната банка објави дека е намалена просечната каматна стапка на вкупните кредити на годишна основa, при што во јули таа...

Повеќе Вести

Останато