Connect with us

Последни

Домашни банкипред 4 месеци

Кој се обиде да си поигрува со реномето на Комерцијална банка?

Во текот на изминатиот викенд, на социјалната мрежа “Facebook” се појави лажен корпоративен профил под името “Komercijalna Banka AD – Skopje”...

Повеќе Вести

Останато

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange