Connect with us

Последни

НБРМпред 2 месеци

Средба Ангеловска-Бежоска − Камер: Довербата во Народната банка е резултат на прудентната монетарна политика, но и на транспарентноста

Анкетата спроведена од Светската банка покажува дека Народната банка ужива највисока доверба кај јавноста помеѓу домашните институции во земјава. Довербата...


Популарно

Банки

Повеќе Вести