Connect with us

Наградни игри

Во 2024 година, светот нека ви светка

Објавено

на

Откако веќе зачекоривме во Новата година, многумина од нас се навраќаат на минатите настани, но размислуваат и за идните можности кои не очекуваат. Една вообичаена тема која често се појавува во овој период е стремежот за нови искуства и личен раст, а има ли подобар начин да ги исполниме овие желби од оној преку возбудливо искуство со патување и запознавање со нови атрактивни дестинации? Без оглед дали се работи за зимување, летување или за краток викенд во некоја странска земја, патувањето повеќекратно ќе делува на нашето тело и ум.

Во духот на желбите за патување и стекнувањето нови искуства и спомени, Халкбанк АД Скопје започна наградна игра „СВЕТОТ ТИ СВЕТКА!“ во периодот од 25.12.2023 и истата ќе трае до 25.02.2024 година. Во нааградната игра право на учество имаат сите полнолетни физички лица кои се клиенти на Халкбанк АД Скопје и се корисници на Mastercard дебитни и/или кредитни платежни картички (Mastercard Debit Contactless; Mastercard Standard, Mastercard Credit Contactless; Mastercard World Contactless ), и кои имаат  направена валидна трансакција користејќи ги картичките на мрежата на ПОС и/или виртуелни ПОС терминали, трансакции со мобилната апликација и трансакции направени со Garmin Pay достапен за Garmin часовник.

За учество во наградната игра важат следните услови: една шанса за учество добиваат клиентите кои што направиле 10 валидни трансакции со Mastercard дебитна картичка издаденa од Халкбанк АД Скопје на мрежата на ПОС и/или виртуелни ПОС терминали. Двојна шанса за учество добиваат клиентите кои што направиле 10 валидни трансакции со Mastercard кредитна картичка издаденa од Халкбанк на мрежата на ПОС и/или виртуелни ПОС терминал, додека Tројна шанса за учество добиваат клиентите кои што направиле 10 валидни трансакции преку HalkPay мобилната апликација и GarminPay опцијата за бесконтактно плаќање со дигитализирана Mastercard кредитна или дебитна картичка.

Со исполнување на условите учесниците добиваат шанса за добивка на ваучер за патување во износ од 1000 евра.

Правилата за наградната игра може да ги погледнете на следниот ЛИНК, додека за учество на наградната игра потребно е да се пријавите на следниот ЛИНК.

Наградни игри

„Светот ти светка!“ со новата наградна игра на Халкбанк

Објавено

на

СВЕТОТ ТИ СВЕТКА!“ е новата голема наградна игра на Халкбанк АД Скопје и Mastercard, која на сите полнолетни физички лица кои се клиенти на банката им нуди можност да станат потенцијални добитници на ваучер за патување во износ од 1000 евра.(повеќе…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Извлечени добитниците од Наградната игра „Биди во акција со секоја трансакција” на Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка ги извлече среќните добитници од Наградната игра „Биди во акција со секоја трансакција” со Mastercard картичките на банката.(повеќе…)

Продолжи со читање

Наградни игри

“Светот ти светка!” – нова наградна игра на Халкбанк!

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје започна наградна игра “СВЕТОТ ТИ СВЕТКА! во периодот од 25.12.2023 и истата ќе трае до 25.02.2024 година. Во Наградната игра право на учество имаат сите полнолетни физички лица кои се клиенти на Халкбанк АД Скопје и се корисници на Mastercard дебитни и/или кредитни платежни картички (Mastercard Debit Contactless; Mastercard Standard, Mastercard Credit Contactless; Mastercard World Contactless ), и кои имаат  направена валидна трансакција користејќи ги картичките на мрежата на ПОС и/или виртуелни ПОС терминали, трансакции со мобилната апликација и трансакции направени со Garmin Pay достапен за Garmin часовник.(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно