Connect with us

Платежни картички

Како Visa преку Google Pay овозможи да се пазарува во Веро со 25% попуст?

Објавено

на

Меѓународната картична шема Visa, за корисниците кои поседуваат платежна картичка од овој бренд и истата ја имаат дигитализирано на својот Google Pay паричник, овозможи одлична поволност, односно искористување и до 25% попуст на сметката во Веро маркетите.

Имено, сите клиенти кои користат Visa платежна картичка од Комерцијална банка, Стопанска банка – Скопје и НЛБ Банка имаат можност за секоја сметка во вредност од минимум 2.000 денари, да добијат ваучер од 500 денари за наредно купување во Веро доколку се плати сметката со Visa картичка од горенаведените банки преку мобилниот паричник Google Pay.

Плаќајте брзо, лесно и безбедно и искористете ги празничните промоции на Visa. Понудата трае до 31 јануари 2024 година или до истекот на средствата предвидени за промоцијата.

Напомена: Пресметката за 25% попуст е валидна доколку сметката за пазарување во Веро маркетите изнесува точно 2.000 денари. За други износи на сметки, процентуалниот попуст може да варира, согласно износот на сметката.

Повеќе детали за кампањата можете да погледнете ОВДЕ.

 

Платежни картички

Аплицирај за кредитна картичка од Халкбанк и добиј 1.000 или 2.000 денари во вид на бонус поени

Објавено

на

Сите клиенти кои ќе аплицираат за кредитна картичка од Халкбанк имаат можност да добијат 1.000 или 2.000 денари во вид на бонус поени на својата кредитна картичка кои веднаш можат да ги искористат за пазарување на првиот ПОС терминал на Банката.

Со најновата понуда на Халкбанк, првите 1000 активирани картички за кои е аплицирано во филијалите на банката ќе добијат 1.000 денари во вид на бонус поени, додека 2.000 денари во вид на бонус поени ќе добијат првите 500 клиенти кои аплицирале за кредитна картичка преку електронското банкарство на Халкбанк.

Бонус поените се вредносно еднакви на пари, односно 1 поен = 1денар и истите можат да се искористат на кое било продажно место каде постои ПОС терминaл на Халкбанк. Со едноставно вметнување на картичката во терминалот, се користи опцијата –искористи бонус поени, се наведува сумата на поени која се сака да се искористи и плаќањето ќе биде реализирано откако ќе се потврди трансакцијата со ПИН код. 

Истовремено, при пазарување со кредитната картичка издадена од Халкбанк во пре-дефинирани периоди на различни типови продажни места објавени од страна на Банката, во иднина можат да се заработуваат нови бонус поени од купувањата што секојдневно се реализираат. Бонус поените се дел од бонус програмата со која Халкбанк континуирано спроведува различни бонус кампањи и ги наградува своите клиенти кои се корисници на Мастеркард и Виза кредитни картички.

Затоа побрзајте и искористете ја можноста да добиете дополителни средства со вашата кредитна картичка и истовремено во иднина да заработувате со бонус програмата на Халкбанк.

Продолжи со читање

Домашни банки

Банките апелираат до граѓаните да не отвараат сомнителни СМС пораки и да не споделуваат податоци од платежните картички

Објавено

на

Банките апелираат до граѓаните да внимаваат на обиди за злоупотреби на нивните платежни картички.(повеќе…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Стопанска банка – Скопје апелира на внимание при внес на лични и финансиски податоци

Објавено

на

Овие денови актуелна е измамничка кампања, под закрилата на лажна веб страница која испраќа СМС и e-mail пораки поврзани со наводна “погрешна адреса“ и “вратена пратка“ со линк кој понатаму бара да се внесат лични и финансиски податоци. Не кликајте на линкот доколку не сте ја побарале таа услуга!(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно