Connect with us

Последни

Банкипред 2 месеци

Двајца уметници од регионот победници на НЛБ Муза, повикот на НЛБ Групацијата за интермедијална уметност

Помеѓу 15 февруари и 21 март 2024 година уметници помлади од 35 години од Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Србија,...

Банкипред 1 година

Ангеловска-Бежоска на Научната конференција на МАНУ: Кризите во изминативе неколку години ја забавија конвергенцијата

Останатопред 1 година

ШПАРКАСЕ ОТКРИВА ШП-АРТ-УМЕТНОСТ: 10 одбрани финалисти се подготвуваат за овогодинешното издание на „Вевчански видувања“

Банкипред 1 година

Народна банка: Основната каматна стапка и каматните стапки на расположливите депозити се покачени за 0,25 процентни поени

Банкипред 1 година

Комерцијална банка со донација вредна 5 милиони денари комплетно го реновираше Одделот за ревматологија и кардиологија на Детската клиника

Интервјуапред 1 година

Интервју | Д-р КАТЕРИНА БОШЕВСКА: Професионалното управување со побарувањата игра клучна улога за секоја економија

Банкипред 1 година

Македонските банки повеќе нема да тргуваат со ефективни парични средства во норвешки и шведски круни


Популарно

Банкипред 2 месеци

Александра Максимовска Стојкова е избрана за Претседател, а Ванчо Чифлиганец за Заменик претседател на Надзорниот одбор на Комеерцијална банка

Банкипред 2 месеци

Кој член на Управниот одбор си заминува од Стопанска банка АД – Скопје!?

Банкипред 1 месец

Илија Илоски, Билјана Максимовска Поповиќ и Никола Џамбазовски остануваат дел од Управниот одбор на Комерцијална банка и во наредниот период

Банкипред 2 месеци

Нина Ангеловска и Петар Ниновски на втората конференција „Чувари на мудроста“ во организација на Халкбанк АД Скопје

Uncategorizedпред 2 месеци

Александра Радевска ќе продолжи да раководи со Стопанска банка а.д. Битола и во наредниот период

Вработувањепред 1 месец

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Банкипред 2 месеци

Ланската добивка од 900 милиони денари ќе се реинвестира, а 2,5 милијарди денари ќе се чуваат, акционерите на Стопанска банка АД – Скопје остануваат со празни раце!?

Банки

Повеќе Вести