Connect with us

Домашни банки

НЛБ Банка со продолжено работно време за исплата на готовина

Објавено

на

НЛБ Банка информираше дека на своите клиенти ќе им овозможи продолжено работно време на ден 27 јули за сите експозитури на Банката.

Заради недостапност на платежните картички на банкоматите на НЛБ Банка, со цел да им излеземе во пресрет на нашите клиенти, денеска го продолжуваме работното време на сите експозитури. Работното време е продолжено до 17:00 часот само за исплата на готовина во денари, за физички лица.” – велат од НЛБ Банка.

Подигнувањето, како што е претходно објавено ќе биде без провизија.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно