Connect with us

Домашни банки

Данијела Јовческа, Никола Горгиевски и Марија Танаскоска се најдобрите банкарски службеници од Шпаркасе Банка во 2023 година

Објавено

на

По повод Светскиот ден на штедењето – 31 Oктомври, во организација на Македонската Банкарска Асоцијација традиционално се одржа настанот на кој беа прогласени најдобрите банкарски службеници од банките и финансиските институции за 2023 година.

Вработени од Шпаркасе Банка кои оваа година го добија признанието „Најдобри банкарски службеници“ на Шпараксе Банка се:

• Данијела Јовческа – Благајник – Соработник, експозитура Центар

• Никола Горгиевски – Самостоен соработник за односи со население, експозитура Штип

• Марија Танаскоска – Менаџер за клучни клиенти

На колегите со кои неизмерно се гордееме за сите постигнати успеси и посветениот труд во својата работа им честитаме за ова големо признание и им се заблагодаруваме за сиот труд и сѐ што досега постигнале. Шпаркасе Банка верува во вас и ви посакува иднина исполнета со успеси.” – велат од Банката.

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Доделен автомобилот TESLA на среќниот добитник во наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Најсреќниот добитник во големата наградна игра на Стопанска банка, Ацо Савиќ, вчера (23 ноември) пред просториите на Банката во центарот на Скопје ги доби клучевите од новиот автомобил TESLA model 3. Автомобилот е главната награда од наградната игра на Стопанска банка со Mastercard платежните картички „Најбрзо до Тесла возило со СБ”, која траеше од 1 јули до 31 октомври. (more…)

Продолжи со читање

Популарно