Connect with us

Наградни игри

Извлечени добитниците од Наградната игра „Биди во акција со секоја трансакција” на Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка ги извлече среќните добитници од Наградната игра „Биди во акција со секоја трансакција” со Mastercard картичките на банката.

Банката ги објави добитниците на Главната награда од 1.000.000 денари и на останатите вредни награди:

  • 5 мобилни телефони – Samsung Galaxy Z Flip
  • 5 смарт часовници – GPS WATCH GARMIN Fenix 7 Silver Graphite
  • 10 електрични тротинети – Segway Ninebot F25E II
  • 50 подарок–картички во вредност од 3.000 денари за шопинг во Skopje City Mall
  • 50 подарок–картички во вредност од 3.000 денари за шопинг во East Gate Mall

За да проверите дали сте добитник на награда, кликнете на следниот ЛИНК или посетете ги профилите на Комерцијална банка на социјалните мрежи.

Честитки до сите добитници! Комерцијална банка им благодари на сите учесници во Наградната игра. Останете во акција со секоја трансакција со Mastercard картичките на Комерцијална банка затоа што ви нудат бројни бенефиции и задоволства.

Правилата за наградната игра и информации за подигнување на наградите се објавени на: https://kb.mk/nagradna-igra.nspx

Наградни игри

„Светот ти светка!“ со новата наградна игра на Халкбанк

Објавено

на

СВЕТОТ ТИ СВЕТКА!“ е новата голема наградна игра на Халкбанк АД Скопје и Mastercard, која на сите полнолетни физички лица кои се клиенти на банката им нуди можност да станат потенцијални добитници на ваучер за патување во износ од 1000 евра.(повеќе…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Во 2024 година, светот нека ви светка

Објавено

на

Откако веќе зачекоривме во Новата година, многумина од нас се навраќаат на минатите настани, но размислуваат и за идните можности кои не очекуваат. Една вообичаена тема која често се појавува во овој период е стремежот за нови искуства и личен раст, а има ли подобар начин да ги исполниме овие желби од оној преку возбудливо искуство со патување и запознавање со нови атрактивни дестинации? Без оглед дали се работи за зимување, летување или за краток викенд во некоја странска земја, патувањето повеќекратно ќе делува на нашето тело и ум.(повеќе…)

Продолжи со читање

Наградни игри

“Светот ти светка!” – нова наградна игра на Халкбанк!

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје започна наградна игра “СВЕТОТ ТИ СВЕТКА! во периодот од 25.12.2023 и истата ќе трае до 25.02.2024 година. Во Наградната игра право на учество имаат сите полнолетни физички лица кои се клиенти на Халкбанк АД Скопје и се корисници на Mastercard дебитни и/или кредитни платежни картички (Mastercard Debit Contactless; Mastercard Standard, Mastercard Credit Contactless; Mastercard World Contactless ), и кои имаат  направена валидна трансакција користејќи ги картичките на мрежата на ПОС и/или виртуелни ПОС терминали, трансакции со мобилната апликација и трансакции направени со Garmin Pay достапен за Garmin часовник.(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно