Connect with us

Банки

УНИБанка вработува Раководител и Референт на фронт офис во експозитура во Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје вработува Раководител на експозитура во Скопје и Референт на фронт офис во експозитура во Скопје.

 Позиција: Раководител на експозитура во Скопје

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование – Економски факултет
 • Работно искуство од најмалку 3 години – банки и финансиски институции ќе имаат приоритет во изборот
 • Одлично познавање на пазарните прилики
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Microsoft Office
 • Возачка дозвола Б категорија

Избраниот кандидат треба да поседува:

 • Менаџерски и лидерски способности;
 • Силни преговарачки способности и страст за продажба и работа со клиенти;
 • Подготвеност за преземање одговорност и иницијатива и способност за брзо реагирање;
 • Висок личен интегритет, деловен и професионален однос;
 • Комуникациски, организациски и аналитички вештини, ориентираност кон резултати, способност за тимска работа;
 • Способност за самостојно носење одлуки и расчистување на проблематични ситуации;
 • Висока мотивираност за остварување на зададените цели;

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми ќе бидат повикани на интервју. Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 20.08.2023 година.

Позиција: Референт на фронт офис во експозитура во Скопје

Kвaлификации:

Диплома за завршено високо образование;

Познавање на работа со компјутери;

Познавање на англиски јазик;

Висока мотивираност за остварување на зададените цели и за стекнување на нови знаења

Избраниот кандидат треба да поседува:

Одлични организациски и комуникациски вештини;

Желба за непосредна работа со клиенти;

Прецизност, точност и аналитички пристап во работењето;

Афинитети за тимска работа и работа под притисок;

Аналитичен пристап кон задачите и реализација во кратки рокови

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на jobs@unibank.com.mk, или на адреса: Максим Горки бр. 6, 1000 Скопје, најдоцна до 20.08.2023 година.

Со пријавување на огласот ќе се смета дека се согласувате Банката да може да ги собира, обработува и чува Вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација за цело време додека трае истиот, а по завршувањето на истиот податоците може да се чуваат во базата на податоци на Банката за регрутациски потреби согласно законсите прописи.

Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото на следниот линк: zlp@unibank.com.mk

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје е универзална банка – партнер за населението и за малите и средните претпријатија, којашто креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Платена практикантска работа во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка ги мотивира сите млади ентузијасти да аплицираат за практикантска работа во експозитурите на Банката и Контакт центарот. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим професионалци, Комерцијална банка Ве поттикнува да аплицирате за вработување во Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно