Connect with us

Домашни банки

Комерцијална банка како „Зелен поборник“ ќе пошумува и ќе едуцира

Објавено

на

Комерцијална банка во соработка со Сојузот на извидници на Македонија станува горд „Зелен поборник“ во рамките на најголемата волонтерска иницијатива „Боренка“.

Во општествената одговорност како успешна приказна на Банката, оваа година се посветуваме и на пошумување опожарени подрачја во земјава со цел поздрава и почиста животна средина.

Дополнително, Банката ќе засади и по едно дрво за секој нов клиент до 29 години кој ќе почне да го користи Пакетот за млади.

Како „Зелени поборници“ ќе пошумуваме, но и ќе едуцираме. Верверичката на Комерцијална банка преку едукативни работилници ќе ги учи децата од предучилишна и училишна возраст зошто шумата значи живот.

Подигнувањето на свеста за зачувување на животната средина и одговорното однесување кон природата бара вклученост и придонес од сите нас.

Да бидеме општествено одговорни!

Комерцијален текст

Домашни банки

ПроКредит Банка АД Скопје издаде нова емисија на акции во вредност од шест милиони евра

Објавено

на

ПроКредит Банка АД Скопје изврши зголемување на капиталот на банката за дополнителни 6.000.000 евра.(повеќе…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка започна со исплата на парична помош од социјална, детска и цивилна заштита

Објавено

на

НЛБ Банка денес на ден 05.03.2024 година започна со исплата на парична помош од социјална, детска и цивилна заштита.(повеќе…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ПроКредит Банка во соработка со ЕБОР го лансираше новиот ПроБиз пакет за поддршка на младите претприемачи

Објавено

на

ПроКредит Банка, во рамки на својата мисија за поддршка на локалните бизниси во деловната заедница, како дел од програмата Youth in Business на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) го креираше новото решение, ПроБиз – пакет наменет за поддршка на млади претприемачи.(повеќе…)

Продолжи со читање

Популарно