Connect with us

Домашни банки

VISA Gold на Стопанска банка – златна пропусница за многу придобивки

Објавено

на

Како дел од Golden Club корисниците на VISA Gold кредитната картичка добиваат пакет на поволности, попусти, ексклузивни придобивки, бесплатна VISA Gold дебитна картичка и приоритетна услуга во дел од филијалите на Стопанска банка.

Тие, исто така, добиваат и Cash back програма, која ќе им овозможи секој месец да добијат 1% од потрошениот износ, за минимум месечни трансакции во износ од 10.000денари.

 

За сите апликации одобрени до 31.12.2017 година ќе се применува намалена годишна каматна стапка од 6,9%, до крајот на 2017 година. Затоа, колку порано ја добиете Вашата VISA Gold кредитна картичка, толку подолго ќе уживате во придобивките.

 

За поволностите на Golden Club како и листата на филијали со приоритетна услуга посетете го овој линк. Поднесете барање во секое време online или преку Ало кредит на 15110 или посетете една од филијалите на банката.

 

По истекот на промотивната понуда во примена ќе биде редовната годишна каматна стапка од 10.13% за клиенти кои платата ја примаат во Стопанска банка.

 

Повеќе информации за производот можете да најдете на следниот линк.

 

 

 

 

 

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола доделува бесплатни влезници за ЗОО Скопје

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола е верен пријател на Скопската зоолошка градина. Со посебна акција ја изразува поддршката на едно од најубавите и највеселите места за забава во градот. (more…)

Продолжи со читање

Business Man

Членот на Надзорниот одбор Горан Антевски купи нови 400 акции од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ја известува јавноста дека г-н Горан Антевски, член на Надзорниот одбор на Банката, се стекна со 400 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025”

Објавено

на

НЛБ Банка и оваа година е пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025” кој се одржува во Скопје. (more…)

Продолжи со читање


Популарно