Connect with us

Домашни банки

ТТК Банка со известување за експозитура Скопје Ѓорче Петров

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека услугите на експозитуратa на Банката на бул. „Партизански одреди” бр. 171а  во општина Ѓорче Петров, Скопје ќе можат да ги користат заклучно со 31.1.2020 година (петок). Услугите преку банкоматот (исплата на средства, проверка на состојба на сметка, промена на ПИН итн.) и понатаму ќе бидат достапни на истата локација.

Во иднина секојдневните банкарски трансакции на територијата на град Скопје, клиентите на ТТК Банка АД Скопје ќе може да ги реализираат на следните локации на Банката:

Филијала/Експозитура/Шалтер

Адреса

Телефон

02/32 47 000 лок.

Работно време

понеделник-петок

сабота

Филијала Скопјеул. „Народен фронт“ бр. 19а, Скопје

508, 509

од 8:00 до 17:00

од 9:00 до 13:00

Експозитура Скопје Центарул. „Даме Груев“ бр. 7, Скопје

544, 545

од 9:00 до 17:00

/

Експозитура Скопје Аеродромбул. „Јане Сандански“ бр. 26а, Скопје

524, 525

од 8:00 до 16:00

од 9:00 до 13:00

Експозитура Скопје Кисела Водаул. „Христо Татарчев“ бр. 47, Скопје

572

од 8:30 до 16:30

/

Експозитура Скопје Автокомандаул. „16-та Македонска бригада“ бр. 2/3, Скопје

562

од 8:00 до 16:00

/

Експозитура Скопје Чаирул. „Кемал Сејфула“ бр. 1/1/4, Скопје681, 682

од 8:00 до 16:00

/

Шалтер Скопје „АСУЦ“бул. „Александар Македонски“ бр. 26 б, Скопје591, 592

од 8.00 до 18.00

од 9.00 до 13.00

Во секое време на располагање на клиентите се услугите достапни преку апликацијата за мобилно банкарство TTK M-bank, електронското банкарство TTK E-bank, како и мрежата банкомати на ТТК Банка АД Скопје.

ТТК Банка АД Скопје и понатаму останува Ваша поддршка при користењето на потребните финансиски производи и услуги.

Домашни банки

Комерцијална банка меѓу најдобрите иноватори во светот – Прогласена од Global Finance за Врвен иноватор во корисничко искуство за услугите преку OneID

Објавено

на

Комерцијална банка влезе во друштвото на врвните финансиски иноватори во светот со воведувањето на услугата електронска идентификација преку OneID. Меѓународниот магазин Global Finance ѝ ја додели на Комерцијална банка угледната награда „Врвен иноватор во корисничко искуство за 2023 година за услугите преку OneID“, со што ја рангираше Банката меѓу Топ финансиските иноватори во светот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 2 јуни 2023 година

Објавено

на

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка АД Скопје нема да работат на 2 јуни (петок) 2023 година заради празнување на Духовден. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Финансиска поддршка од Комерцијална банка за ново издание на турнирот во мал фудбал „Тоше Проески“

Објавено

на

Меѓународниот турнир во мал фудбал „Тоше Проески“ во Крушево и годинава, со финансиска поддршка од Комерцијална банка, собра на едно место спортски екипи од повеќе држави во чест и спомен на музичката легенда. (more…)

Продолжи со читање

Популарно