Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

TTK Банка ја продолжи промотивната кампања за Супер станбениот кредит

Објавено

на

ТТК Банка ја продолжува промотивната кампања за одобрување без надоместок на Супер станбениот кредит до 31.07.2018 година.

Супер станбениот кредит на ТТК Банка нуди 2,85% каматна стапка за првите три години, грејс период до 12 месеци и 10% сопствено учество.

Поволности во промотивниот период:

  • без трошоци за одобрување;
  • без трошоци за обработка на барањето;
  • без надоместок за предвремена отплата на кредитот од сопствени средства.

Повеќе информации може да се добијат на следниов линк, во најблиската експозитура на Банката или на телефон 02/3236-400.

Домашни банки

НЛБ Банка АД Скопје прогласена за најдобра банка за 2018 година на Europe Banking Awards

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје трета година по ред е прогласена за Најдобра банка во земјата од финансискиот магазин ЕМЕА.  (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„УНИБанка” одбележа 15 години во Гостивар

Објавено

на

„УНИБанка” го прослави својот 15-годишен јубилеј на својата експозитура во Гостивар со елегантен коктел во ресторанот „Мон Блан”. На настанот присуствуваа над 100 клиенти, партнери и пријатели на банката од градот и од регионот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Кредит со осигурени побарувања како обезбедување – нов продукт од ПроКредит Банка

Објавено

на

Малите и средни претпријатија во Северна Македонија се еден од клучите двигатели на економијата. Нивниот раст и развој директно придонесува за позитивни ефекти врз стапката на вработување, конкуретноста на пазарот и зголемување на извозот. Со цел остварување на своите визии и иновативни проекти, овие компании имаат потреба од кредитирање на краткорочните ликвидносни потреби, олеснет пристап до финансии и можност за брзо кредитирање. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange