Connect with us

Електронско банкарство

SmartSend – Ѕвони ми на сметка! – нова иновативна услуга од Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје сака да ги задоволи потребите на своите клиенти и ги прави нештата да бидат едноставни, а услугите лесни за користење.

Со најновата иновативна услуга SmartSend (Ѕвони ми на сметка) на клиентите им се овозможува на наједноставен начин да префрлат средства со еден клик преку својот телефонскиот именик.

SmartSend e наменета за физички лица со активна трансакциска сметка кои се корисници на електронско и мобилно банкарство.

Овозможената услуга може да се користи преку мобилната апликација на Халкбанк АД Скопје и преку веб верзијата за електронско банкарствo.

  1. Со избирање на полето SmartSend преку електронското банкарство или мобилната апликација ја активирате услугата со потврда на вашата трансакциска сметка и мобилен број.
  2. За да извршите трансакција преку услугата SmartSend потребно е да го внесете износот што сакате да го префрлите и да  изберете контакт од телефонскиот именик и да ја потврдите трансакцијата.

За да се запознаете подобро со SmartSend кликнете овде.

Ѕвони ми на сметка!

Електронско банкарство

S-BANKA – отсега со нов, модерен дизајн, достапна и за правни лица, со многубројни функционалности

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје, следејќи ги актуелните трендови на пазарот и работејќи во интерес на своите клиенти, со цел да им овозможи непречена мобилност и достапност на широк опсег банкарски услуги, воведе многубројни новитети во својата мобилна апликација S-Banka. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Бесплатни дигитални услуги – Дел од поволностите за клиентите по повод 75 години Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

По повод големиот јубилеј, 75 години постоење, Стопанска банка а.д. Битола спроведува низа промоции наменети за различни групи на клиенти. Овие промоции опфаќаат различни типови на услуги кои согласно таргет групата се нудат на клиентите со посебни поволности. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка овозможува плаќање со Google Pay™

Објавено

на

НЛБ Банка, следејќи го трендот на дигитално напредните банки, на своите клиенти кои ја користат апликацијата NLB Pay им овозможи плаќање со светскиот дигитален сервис Google Pay™, дома и во над 60 земји во светот. (more…)

Продолжи со читање

Популарно