Connect with us

Кредити

Нови промотивни услови за станбените и потрошувачките кредити на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Време е да продолжиме напред. Сетете се што посакувавте и за што сонувавте. Животот се случува СЕГА! Дозволете да ви се случат убави работи, создавајте незаборавни моменти и уживајте во секој ден! Аплицирајте сега за кредитите од Стопанска банка, со нови промотивни услови.

Стопанска банка АД – Скопје до 30.6.2022 г. на клиентите им ги нуди станбените и потрошувачките кредити со нови промотивни услови.

Клиентите се добредојдени во некоја од филијалите на Стопанска банка АД – Скопје за совет, пример пресметка и апликација. Може да се аплицира и преку АлоКредит во секое време од денот на (02)15110 или на alokredit.mk

Станбен кредит:

 • Гарантирани каматни стапки за првите 10 или за првите 5 години
 • 100% покривање на нотарските, административните и трошоците за процена
 • Кредит со животно осигурување за купување на нов дом, изградба на станбен објект или купување на стан во изградба
 • Калкулатор за пример пресметки, карактеристики и online апликација

Потрошувачки кредит до 25.000евра:

 • Гарантирани каматни стапки за првите 2 години
 • 100% покривање на административните трошоци
 • Бесплатно домаќинско осигурување за една година
 • Калкулатор за пример пресметки, карактеристики и online апликација

Потрошувачки кредит до 80.000евра со обезбедување:

 • Гарантирани каматни стапки за првите 3 години
 • 100% покривање на нотарски, административни и трошоци за процена
 • Калкулатор за пример пресметки, карактеристики и online апликација

Кредити

Нов „EASY” потрошувачки кредит на Силк Роуд Банка со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата и одобрување за еден работен ден

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го лансираше на пазарот EASY потрошувачкиот кредит со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата, наменет за одредена таргет група. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Хипотекарен кредит од Комерцијална банка за остварување на вашиот нов план

Објавено

на

Хипотекарен кредит со променлива каматна стапка од 3,6%, рок на отплата до 30 години и без провизија за предвремена отплата е најновото решение од Комерцијална банка за сите што имаат план и бараат слобода на избор со одлични услови за финансирање на својата замисла. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Со мали дела до големи заштеди на енергија и пари со кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка и ЕБОР

Објавено

на

Со мали дела постигнете големи резултати. Кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка, како дел од GEFF програмата на Европската банка за обнова и развој (EБОР), Ви овозможува инвестиции во енергетски ефикасни решенија за намалени трошоци за енергија и грант до 20% од инвестицијата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно