Connect with us

Банки

ProCredit Банка вработува!

Објавено

на

Нашиот однос со клиенти, партнери и вработени е правичен и отворен. Ги применуваме истите принципи и во нашиот процес на вработување. Внимателно постапуваме при секој чекор од нашиот процес на селекција… и го очекуваме истото и од вас.

Главно, бараме луѓе кои се заинтересирани за работа директно со нашите клиенти, како наши Советници за (бизнис) клиенти. Сите апликанти поминуваат низ стандардниот (истиот) процес на селекција; оние што успешно ќе го поминат добиваат договор за вработување и можност да учествуваат во шестмесечниот процес на Воведна обука во меѓународна средина.

За нас е важно да пронајдеме луѓе кои се поистоветуваат со нашата групација и кои знаат како е да се работи за ПроКредит. Ве молиме посетете ги деловите „За нас“, “Работењето со нас“ и “Нашиот пристап кон вработените“ пред да се одлучите да аплицирате.

Нашите критериуми:

  • Дипломирани лица и професионалци со искуство (незадолжително во банкарството!)
  • Сите академски позадини како што се економија, инженерство, општествени и хуманистички науки
  • Добро познавање на англискиот јазик.

Ние нудиме:

  • Работно место и професионален развој во единствената Германска банка во Македонија
  • Динамична и проактивна работна средина
  • Процес на обука организиран во странство во првите 4 месеци од договорот за работа

Банки

Оглас за вработување во Охридска Банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. Оваа цел може да се оствари само со вистинските луѓе и со вистинскиот тим – преку заедничка работа и градење на тимскиот дух. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Стопанска Банка вработува Директор на филијалите во Охрид и Струга

Објавено

на

Директорот на Филијалата, како претставник на Банката во локалната заедница за примарна цел има обезбедување високо ниво на услуга и соработка со клиентите. Во своето делување Директорот пред се, се раководи од законската регулатива и интерните процедури во доменот на работењето на Банката. Се грижи за работната атмосфера и делува кон зголемување на ефикасноста и ефективноста на тимот. Раководи со свој личен позитивен пример и го поттикнува тимот за лична надградба, но и за иницијативност во подобрување на целокупното работење во Филијалата и споделување на информации за пазарните движењата во окружувањето. Одговорен е за воспоставување на редот во Филијалата. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.

Банката вработува “РЕФЕРЕНТ ЗА РИЗИК” во Служба за управување со ризици и нефункционални
кредити. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange