Connect with us

Платежни картички

PAY AND GET – Плаќањето се исплати!

Објавено

на

Кампања наменета за иматели на кредитни картички за физички лица издадени од Халкбанк АД Скопје од брендот Mastercard (Mastercard Standard, Mastercard Credit Contactless и Mastercard World Contactless) преку платформата Pay and Get Rewards – алатка во системот за наградување на Mastercard.

Првите 1.000 иматели на кредитни картички кои ќе направат трансакции во вкупна вредност од минумум 10.000 денари во периодот од 15.06. – 14.08.2022 ќе добијат поврат на средства од 1.000 денари. АТМ трансакции не се вклучени во оваа кампања.

Повратот на средства ќе биде направен по завршување на кампањата, односно по периодот на селекција (15 до 20 денови). Ќе биде направен еден пресек на 1.000 корисници кои го исполниле условот по завршување на кампањата.

Корисникот ќе може да се повторува само доколку го исполни условот со различни кредитни картички (не повеќе од 2 пати), по претпоставка да е корисник на Mastercard World Contactless и Mastercard Credit Contactless/Mastercard Standard и со двете картички да има промет од по 10.000 денари во периодот на кампањата.

Корисникот добиениот поврат ќе може да го види на изводот за кредитната картичка и да го искористи за следни трошења по сопствен избор.

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно