Connect with us

Последни

Странски банкипред 8 months

ЕЦБ: Наскоро ќе заврши силниот раст на цените во еврозоната

Европската централна банка (ЕЦБ) верува дека инфлацијата го достигнала врвот во ноември, што значи дека би било прерано да се...

Банки

Повеќе Вести

Останато