Connect with us

Кредити

Онлајн кредити – брзо, лесно, поволно

Објавено

на

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола ако се појават некои непланирани трошоци.

За жал, трошоците нѐ “посетуваат” непоканети. Па, кој не би сакал екстра финансии за да ги оствари своите желби?

Во оваа дигитална ера ФД Монимакс Финансиско нуди онлајн кредити кои финансирањето го прават многу поедноставно! Од забавен одмор, запишување на факултет, па сѐ до реновирање на вашиот дом, свадба или поправка на апаратите во домаќинството – брзите кредити што ги нуди ова финансиско друштво можете да ги искористите СЕКОГАШ!

ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови за кредитирање без скриени трошоци. Нивната понуда опфаќа кредити со износи од 10.000 до 50.000 денари, со рок на отплата од 8 до 15 месеци.

Сега веќе немате изговор за да не го следите сонот – со онлајн кредитите од ФД Монимакс Финансиско, за кои можете да аплицирате од вашиот компјутер или мобилен телефон, вашиот сон можете да го остварите СЕГА!

Домашни банки

Лидерот во e-банкарството – Халкбанк воведе нов производ, Онлајн кредит

Објавено

на

Онлајн кредит е новиот производ на Халкбанк АД Скопје кој е достапен за сите приматели на плата во Банката кои лесно, брзо и едноставно, без потреба од посета на филијала, можат да дојдат до потребните средства. Со новиот производ Банката, која е лидер во воведување нови услуги базирани на новите технологии, станува и единствена банка во земјава која нуди онлајн депозит и онлајн кредит за своите клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Брзо и евтино решение за вашите финансиски потреби

Објавено

на

Дали ви е познато ова сценарио: работите од утро до мрак, ви пристигнува платата, ги плаќате сметките и повторно сте во минус. Почнувате да ги проверувате цифрите, минусите и плусовите и пак исто. А следниот месец, сѐ од почеток… (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Нови промотивни услови за станбените и потрошувачките кредити на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Време е да продолжиме напред. Сетете се што посакувавте и за што сонувавте. Животот се случува СЕГА! Дозволете да ви се случат убави работи, создавајте незаборавни моменти и уживајте во секој ден! Аплицирајте сега за кредитите од Стопанска банка, со нови промотивни услови. (more…)

Продолжи со читање


Популарно