Connect with us

Кредити

Онлајн кредити до 180.000 ден. – за сите изненадувања во животот

Објавено

на

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола ако се појават некои непланирани трошоци.

За жал, трошоците нѐ “посетуваат” непоканети. Па, кој не би сакал екстра финансии за да ги оствари своите планови и потреби?

Во оваа дигитална ера ФД Монимакс Финансиско нуди евтини онлајн кредити кои финансирањето го прават многу поедноставно! Од забавен одмор, па сѐ до реновирање на вашиот дом, свадба или поправка на апаратите во домаќинството – брзите кредити што ги нуди ова финансиско друштво можете да ги искористите СЕКОГАШ!

ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови за кредитирање без скриени трошоци. Нивната понуда опфаќа кредити со износи од 10.000 до 180.000 денари, со рок на отплата од 9 до 36 месеци.

Сега веќе немате изговор да се откажете од вашите планови и потреби. Со онлајн кредитите од ФД Монимакс Финансиско, за кои можете да аплицирате од вашиот компјутер или мобилен телефон, вашите планови можете да ги остварите СЕГА!

Кредити

Нова кредитна линија од Комерцијална банка за обртни средства за вашиот бизнис

Објавено

на

На вашиот бизнис му требаат обртни средства? Комерцијална банка ви нуди кредит до 30.000.000 денари со субвенционирана камата преку Програма на Развојната банка на Северна Македонија, наменета за компании кои ја реинвестираат добивката од 2021 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Продолжува промоцијата на атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка со рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Атрактивниот Потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка доби нов промотивен период за уште поголемо задоволство на клиентите. За ненаменскиот потрошувачки кредит со рок на отплата до 120 месеци може да се аплицира до 30.09.2022 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Зошто треба да вложувате во енергетски ефикасни производи и проекти

Објавено

на

Во време кога сме сведоци на постојан раст на цената на енергијата, станува сосема јасно дека примената на мерки на енергетска ефикасност е најевтиниот и честопати најнепосредниот начин за намалување на потрошувачката на енергија. (more…)

Продолжи со читање


Популарно