Connect with us

Кредити

Онлајн кредити со рата веќе од 488 денари

Објавено

на

Важните финансиски одлуки, како што е изборот на соодветен брз кредит, можат понекогаш да бидат збунувачки. Токму затоа е важно да бидете информирани, за да можете да донесете правилна одлука при изборот на вашиот финансиски партнер.

ФД Монимакс Финансиско е еден од доверливите партнери каде трошоците не се скриени, а условите се толку минимални што ви е доволна само основна документција.

Ако ве мачат финансиските обврски кои се насобираат веќе долго време, тогаш сте на вистинското место. Новата кредитна понуда  на ФД Монимакс Финансиско опфаќа износи од 10.000 до 180.000 денари, со рата веќе од 488 денари месечно.

Изберете финансиски партнер кој ќе ви овозможи не само квалитетна и брза услуга туку и веројатно најниска цена која би ја платиле за онлајн кредит. Обратете се во ФД Монимакс Финансиско со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и вам.

Краткорочните кредити на ФД Монимакс Финансиско се проверени, брзи и доверливи!

Кредити

НЛБ Банка со нова промотивна кампања за кредитите за физички лица

Објавено

на

Од денеска, први септември, НЛБ Банка започнува нова промотивната кампања за кредити наменети за физички лица. Следејќи ги потребите и барањата на клиентите, во рамките на кампањата овозможени се низа поволности за сите оние кои во периодот од 1 септември до 31 октомври 2022 година ќе аплицираат за некој од кредитните продукти на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со нова кредитна линија за стимулирање и развој на домашните компании

Објавено

на

НЛБ Банка Скопје во соработка со Развојната Банка на Република Северна Македонија (РБСМ) воведува нов кредитeн продукт за правни лица со субвенционирана каматна стапка. Станува збор за кредитен продукт на износ до 30.000.000 денари, со субвенционирана фиксна годишна каматна стапка до 4% и рок на отплата до 12 месеци. За него ќе можат да аплицираат домашните компании кои оствариле добивка во 2021 и се одлучиле истата да ја реинвестираат. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Онлајн кредити до 180.000 ден. – за сите изненадувања во животот

Објавено

на

Сите ние се трудиме повеќе или помалку да балансираме со парите кои ги заработуваме и оние кои ги трошиме, односно сакаме да ги потрошиме. Секако, оваа наша финансиска “дисциплина” може да избега од контрола ако се појават некои непланирани трошоци. (more…)

Продолжи со читање

Популарно