Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Штедилница Можности

Објавено

на

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на финансиите со Штедилница Можности. Штедилница Можности вработува:

Систем Администратор

Кој/а што заедно со остантите членови на тимот во ИТ сектор ќе учествува во:

 • Техничка подршка на серверска инфраструктура
 • Администрација на виртуелни околини
 • Администрација во домен инфраструктура
 • Администрација на Антивирус, Анти Спам уреди и други сигурносни решенија
 • Администрација на бекап решенијата
 • Поддршка на клиентска Windows инфраструктура.

Потребни знаења и вештини:

 • Работно искуство во системско одржување и администрација на оперативни системи,
 • Познавање на хардверски компоненти,
 • Самоиницијативност и способност за тимска работа во динамично опкружување,
 • Добри комуникациски способности,
 • Позитивен приод кон работата,
 • Мотивираност за проучување, совладување и примена на нови методологии, техники и технологии,
 • Соодветно високо или средно образование со работно искуство од областа.

Штедилница Можности нуди одлични услови за работа и можност за стручно усовршување, како и напредок и развој во кариерата во интересна и динамична работна средина.

Заинтересирани кандидати, доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Штедилница Можности, испратете CV на e-mail: rabota@moznosti.com.mk и contact@moznosti.com.mk, не подоцна од 15.09.2022 година, со назнака за Систем Администратор.

Со праќање на вашата апликација за вработување се согласувате компанијата да може да ги собира, обработува и чува вашите лични податоци за потребите на процесот на регрутација додека трае.

Кандидатите што ќе аплицираат, ќе бидат поканети на интервју.

Рокот за избор на кандидати е до 45 до 120 по истекот на рокот за пријавување, а во зависност од бројот на пријавени кандидати.

 

Компании

NLB Lease&Go влегува на македонскиот и српскиот пазар

Објавено

на

НЛБ како една од најреномираните и значајни групации во регионот на Jугоисточна Европа најавува ново поглавје во своето работење кое на клиентите ќе им овозможи лизинг услуги. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Дата Mастерс и Триглав Живот во деловно партнерство во животното осигурување

Објавено

на

Македонската консултантска компанија Дата Мастерс која има свои канцеларии во Скопје и Лисабон и брои над 50+ консултанти кои работат на домашни и светски Data Science проекти во неколку различни домени како што се финансии, малопродажба, телекомуникации и човечки ресурси одлучи да ја збогати програмата на бенефити за вработените токму преку соработка со Триглав Осигурување Живот, што го потврдува сè поголемиот интерес за овој вид на осигурување кај компаниите. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Портал Мој.МКБ – вистински информации за сигурни деловни одлуки!

Објавено

на

Деновиве започна со работа новиот портал на Македoнско кредитно биро Мој.МКБ чијашто цел е да понуди целосни финансиски извештаи и информации потребни за нашата бизнис-заедница. (more…)

Продолжи со читање

Популарно