Connect with us

Наградни игри

НЛБ Банка ја додели главната награда за наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“

Објавено

на

НЛБ Банка АД Скопје денес ја додели главната награда во рамки на наградната игра „Поинакво зимско доживување со Mastercard® haPPy во Кицбил, Австрија!“.

Добитникот е Дејан Цветковски од Куманово, а главната награда е ексклузивен пакет аранжман за две лица во Кицбил, Австрија во периодот од 20.01.2020 до 25.01.2020 година.

Наградната игра траеше од 16.11.2019 до 30.12.2019 година, а покрај главната награда беа доделени 45 дневни награди- градски велосипеди и 7 неделни награди- електрични тротинети.

НЛБ Банка АД Скопје на Дејан му посакува незаборавно патување, им честита на сите добитници за наградите и им благодари на сите кои учествуваа во наградната игра.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно