Connect with us

Кредити

Брз и лесен пристап до финансиски средства, без долги процедури – со Мој Кредит, ново финансиско друштво

Објавено

на

Мој Кредит е ново финансиско друштво кое започнa  со работење на 03.01.2022 година. Понудата на Мој Кредит вклучува широк спектар на кредитни услуги кои на граѓаните и микро компаниите на Р.С.Македонија ќе им овозможат ефикасен, брз и лесен пристап до финансиски средства, без сложени и долги процедури за одобрување и тоа во оној момент кога тоа им е најпотребно.

Брз потрошувачки кредит, потрошувачки наменски кредит, кредит со хипотека, кредит за микрокомпании се некои од кредитните услуги кои ги нуди Мој Кредит како финансиско друштво.

Со лесен и ефикасен процес, Мој Кредит цели да им помага на клиентите да ги постигнат сите нивни цели со финансиски заем, без разлика дали станува збор за нов дом, возило, финансиски средства за нивниот бизнис или пак итни трошоци.

Компанијата е лоцирана во Скопје на ул. 11 Октомври бр.23/2-2, и нуди можност за аплицирање во експозитурата или пак online преку нивниот веб-сајт. Понудата на кредитни услуги е достапна за целата територија на Р.С.Македонија.

Целта на Мој Кредит е градење на на успешни деловни соработки и долгорочни односи со своите клиенти. 

Живееме во време каде што едноставноста, брзината и времето се од клучна важност, затоа се одлучивме нашиот процес за аплицирање и одобрување на кредити да биде наједноставен и лесно достапен на сите оние кои имаат потреба од  дополнителни финансиски средства. Како компанија целосно сме фокусирани на потребите на клиентите, а нашиот професионален тим со долгогодишно искуство ќе биде секогаш тука за да им помогне на клиентите во изборот на најсоодветен кредитен производ согласно нивните потреби, но и во текот на аплицирањето и одобрувањето на истиот. Што се однесува до апликациите, истите, по добивањето се обработуваат веднаш од страна на нашите кредитни референти, а одговор се добива по 30 минути.“ – изјави генералниот менаџер на ФД Мој Кредит, Соња Христовска.

Кредитите  кои ги нуди оваа компанија започнуваат од 3.000,00 денари па се до 1.500.000,00 денари ( зависно од видот на кредит), а рокот на отплата е од 2 до 120 месеци.

За сите дополнителни информации, може да ги контактирате на следниот телефонски број: 02 322 33 09 од понеделник до петок од 8:30 до 16:30.

Кредити

Како да изберете соодветен банкарски кредит, согласно вашите потреби?

Објавено

на

Буџетот е ставка поради која често го ставаме прстот на чело и се прашуваме дали и колку се правилни донесените одлуки – дали да штедиме за некоја цел, потреба, или пак, да побараме „помош“ од банка, во вид на паричен заем. Во денешно време е вистинска реткост поголемите инвестиции да се извршат без некаков кредит. Многумина од нас поседуваат недвижнини, автомобили и слично благодарение на заемите, а најчесто се одлучуваат на тој чекор поради релаксираната отплата која ни ја овозможува отплатата на заемите од Банка. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Поволни онлајн кредити – за сите ваши потреби и желби

Објавено

на

Сите ние имаме потреби и желби кои налагаат долготрајно одрекување и штедење за кое немаме ни време, ни волја, ни дисциплина. Токму затоа тука се брзите онлајн кредити на ФД Монимакс Финансиско како алатка за брзо и краткорочно кредитирање лесно достапна за сите граѓани. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Онлајн кредити до 50.000 денари – за незаборавни зимски моменти

Објавено

на

Зошто за празниците не си допуштите нешто што отсекогаш сте посакувале? Заслуживте. Ајде, затворете ги очите. Што ви паѓа прво на памет? Супер, сега можете веднаш да тргнете кон остварување на вашата желба и тоа онлајн со пополнување апликација за брз кредит. Од вашата желба ве делат само неколку чекори. (more…)

Продолжи со читање

Популарно