Connect with us

Платежни картички

Mastercard кредитни картички од Комерцијална банка без надомест за аплицирање

Објавено

на

Дозволете си повеќе со кредитните картички од Комерцијална банка, кои до 15.06.2023 година може да ги добиете и без надомест за аплицирање и обработка на барање.

Може да изберете Mastercard Standard, Mastercard Revolving или Мastercard Skopje City Mall кредитна картичка, зависно од тоа која вам најмногу ви одговара, и да уживате во поголема куповна моќ, бескаматен период, разни попусти, поврат на средства, учество во наградни игри… Дополнителна кредитна картичка може да добијат и вашите најблиски.

Mastercard кредитните картички од Комерцијална банка се прифатени секаде во светот и овозможуваат поголема слобода во купувањето.

Повеќе информации се достапни на следниот линк: https://kb.mk/kreditni.nspx.

Домашни банки

„ШТЕДИ И КОГА ПЛАЌАШ“ – нова услуга од Шпаркасе Банка за сите корисници на дебитни картички

Објавено

на

Со цел промовирање на штедењето како корисна навика важна за финансиското здравје, како и одговарање на предизвикот наречен штедење, каде што секој клиент може да штеди и тоа незабележливо, Шпаркасе Банка воведе нова услуга за корисниците на дебитни картички издадени од Банката – Штеди и кога плаќаш. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

VISA TRAVEL – нова кредитна платежна картичка на Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека од 24.04.2023 година својата палета на платежни картички ја дополнува со нова кредитна платежна картичка Visa Travel. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Зошто на картичка со двоен кешбек е тешко да се одолее?

Објавено

на

Ако направите мал преглед на кредитните картички на пазарот, ќе дојдете до заклучок дека двојниот кешбек на НЛБ хепи картичката во периодот од 20 април до 20 јули тешко дека некоја од нив ќе може да го победи! Токму во тој временски период, сите корисници на оваа картичка ќе уживаат во бенефитот на двојниот поврат на средства, кој се добива со сите пазарења во Ист гејт мол. (more…)

Продолжи со читање

Популарно