Connect with us

Домашни банки

Афродита Георгиевска, Марјан Гулески и Никола Карапејевски избрани за најдобри банкарски службеници во Комерцијална банка

Објавено

на

По повод „Светскиот ден на штедењето – 31 Октомври“ вработени во Комерцијална банка се стекнаа со признание за најдобри банкарски службеници и со јубилејни награди за долгогодишен работен стаж во банката.

На свечениот настан во организација на Македонската банкарска асоцијација, за најдобри службеници во Комерцијална банка за 2021 година поради нивната посветеност во работата и остварените резултати во текот на годината беа прогласени Афродита Георгиевска и Марјан Гулески од Самостојната дирекција за управување со мрежата на филијали и Никола Карапејевски, вработен во Секторот за работа со население.

Водена од досегашната традиција и од желбата да изрази благодарност кон вработените, Комерцијална банка годинава им додели и јубилејни парични награди на 32 вработени кои оствариле 15 и 30 години непрекинат работен стаж во банката. Долгогодишното работно искуство, лојалноста и посветеноста на вработените се еден од највредните ресурси на Комерцијална банка, врз кои банката ги темели своите деловни резултати, својот развој и својот професионален однос кон клиентите.

Комерцијална банка им ги честита признанијата на своите вработени и им посакува заедничко споделување на уште многу успешни достигнувања.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола доделува бесплатни влезници за ЗОО Скопје

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола е верен пријател на Скопската зоолошка градина. Со посебна акција ја изразува поддршката на едно од најубавите и највеселите места за забава во градот. (more…)

Продолжи со читање

Business Man

Членот на Надзорниот одбор Горан Антевски купи нови 400 акции од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ја известува јавноста дека г-н Горан Антевски, член на Надзорниот одбор на Банката, се стекна со 400 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025”

Објавено

на

НЛБ Банка и оваа година е пријател на 11-то издание на самитот ,,Македонија 2025” кој се одржува во Скопје. (more…)

Продолжи со читање


Популарно