Connect with us

Домашни банки

Kонцептот на “дирекно банкарство” е разбирлив за сите!

Објавено

на

Живееме во свет на иновации каде застарениот начин на чекање во ред на шалтер се заменува со иновативниот тренд во банкарската индустрија, а тоа е дигиталното банкарство.

Дигиталното банкарство е секојдневие во западноевропскиот свет, но полека но сигурно навлегува и во Македонија преку ПроКредит Банка.

ПроКредит Банка е банка со 100% германски капитал, банка која ги следи иновациите и прва банка во Македонија која го напушти традиционалниот концепт во банкарското работење, ориентирајќи се кон целосна модернизација и дигитализација обезбедувајќи им на клиентите 24 часовна ONLINE услуга.

Услугата ПроКредит Direct е многу повеќе од дигитално банкарство, тоа е концепт на “директно банкарство” која го следи животниот стил на клиентите.

Кога е нешто брзо, едноставно и сигурно, тогаш дури и најмладите го разбираат…

ProCredit Direct

Банкарство на германски начин 🇩🇪 www.direct.mk

Posted by ProCredit Bank Macedonia on Tuesday, 27 November 2018

Домашни банки

НЛБ Потрошувачки кредити – Баш како што сакаш!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови потрошувачки кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје врши промена за водење сметки на пензионери

Објавено

на

Стопанска банка АД-Скопје ги известува своите клиенти дека, почнувајќи од 01.04.2019 ќе изврши промена на надоместокот за месечно водење на трансакциски и штедни сметки на пензионери. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Станбени кредити – Твој дом, твој избор!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange