Connect with us

Домашни банки

Ивана Николовска, Марија Секулоска и Даниела Андова најдобри банкарски службеници на НЛБ Банка

Објавено

на

Традиционално, по повод Светскиот ден на штедењето, 31 октомври, Македонската банкарска асоцијација денеска на свечен настан ги додели признанијата на најдобрите шалтерски работници за 2021 година.

Оваа година од НЛБ Банка признание за најдобри шалтерски работници за 2021 година им беа доделени на:

  • Ивана Николовска – банкарски комерцијалист во продажна мрежа, вработена во експозитура Ѓорче Петров
  • Марија Секулоска – Банкарски комерцијалист во продажна мрежа, вработена во експозитура Кичево
  • Даниела Андова – Банкарски комерцијалист во продажна мрежа, вработена во експозитура Капиштец

При изборот беа земени предвид повеќе критериуми, како што се: бројот и разновидноста на извршените трансакции, односот кон клиентите, колегите и останатите вработени во банката, како и работниот стаж и минатото искуство кое го имаат вработените во Банката.

Домашни банки

Намалување на каматните стапки на Халкбанк на кредити за физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје изврши намалување на каматните стапки на потрошувачкиот и хипотекарниот кредит наменети за физички лица и понуди атрактивни услови за станбениот кредит. Овие услови ќе важат во промотивен период  до 31 декември 2023 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„ФИКСНО СИ Е ФИКСНО“ – станбен и потрошувачки кредит на Шпаркасе Банка со фиксна каматна стапка

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје посветено работејќи на визијата да биде прв избор на клиентите и водечка банка по квалитет на услугa, стартува со нови атрактивни понуди за сите клиенти, со најповолни услови. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ќе овозможи тргување со акции без провизија на „Инвеститорскиот ден“ на Македонската берза

Објавено

на

Комерцијална банка и оваа година ќе им овозможи на граѓаните еден ден да купуваат или да продаваат акции на Македонската берза без плаќање провизија за брокерски услуги. Со ова Банката ќе даде свој придонес за успешна реализација на четвртиот по ред „Инвеститорски ден“ на Македонската берза, што ќе се одржи на 13.09.2023 година (среда). (more…)

Продолжи со читање

Популарно