Connect with us

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје: Дополнување на Тарифата за платен промет во земјата

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги информираме своите почитувани клиенти дека почнувајќи од 15.01.2021 година во безготовинскиот платен промет во земјата за правни и физички лица преку шалтерите на банката и електронското банкарство, за налог еднаков и над 5.000.000 денари кон друга банка ќе наплаќа провизија 0,009% од износот по налог.

Клиентите имаат можност плаќањата да ги извршуваат во рамките на банката – интерно плаќање, каде сите тековни провизии во платниот промет во земјата остануваат непроменети.

Детален увид во актуелните надоместоци на Банката можете да погледнете на тарифата објавена на веб страницата.

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денес, 04.03.2021 (четврток)изврши процесирање на паричните средства за социјална, детска и цивилна заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички,средствата се веќе достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува своите клиенти дека паричната помош од социјална и детска заштита ќе ја исплати денес, 4– ти март. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Драгољуб Арсовски го зголемува својот акционерски капитал во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје преку известување на Македонска берза информира дека претседателот на Управниот одбор на банката, д-р Драгољуб Арсовски се стекна со 500 обични акции издадени од ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно